уторак, 27. септембра 2022.

Извучене награде последњег кола првог круга „Узми рачун и победи“

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

У петом и последњем извлачењу првог круга наградне игре „Узми рачун и победи“, које је одржано данас, највреднију награду, стан у Београду на води, добила је Сузана Ракић из Новог Сада, док је стан у насељу Земунске капије припао Оливери Нешић из Новог Београда.

Срећне добитнике два стана у Београду и десет аутомобила “фијат 500Л” извукао је из базена са више од шест милиона пристиглих коверти, у студију Радио-телевизије Србије у Кошутњаку, глумац Миодраг Радоњић.

- Спонзорисани садржај -

Добитници аутомобила “фијат 500Л” су Јелена В. Филипов из Панчева, Јованка Јеремић са Миријева у Београду, Милена Ђекић из Новог Сада, Славица Здилар из Младеновца, Иван Јовановић из Рипња, Љиљана Живковић из Великог Градишта, Живадинка Михаиловић из Београда, Игор Гагић из Београда, Миодраг Грмуша из Новог Београда, Снежана Јовишевић из Београда.

Извлачењу је присуствовала и министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић, која је указала на то да је узимање рачуна приликом куповине постала навика и да су и грађани увидели колико је важно да се сви тако понашају.

,,Ако се тако сви понашамо, онда ћемо имати прилику да улажемо у своју земљу,” истакла је министарка.

Наградна игра се формално приређује у два круга – први круг од 15. новембра до 26. децембра 2020. и други почетком 2021. године.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -