субота, 24. септембра 2022.

Захвалност запосленима у систему социјалне заштите

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Дарија Кисић Тепавчевић упутила је, на измаку године у којој се суочавамо са епидемијом коронавируса, писмо запосленима у систему социјалне заштите, у којем им је изразила захвалност на уложеном труду, раду и пожртвовању у очувању здравља корисника.

Кисић Тепавчевић је истакла да сви у систему социјалне заштите верују и својим примером и радом свакога дана показују да се снага једног друштва огледа у бризи према онима којима је помоћ најпотребнија.

- Спонзорисани садржај -

,,Србија се, као и читав свет, већ десет месеци суочава са незапамћеним изазовом у борби против коронавируса, навела је она, оценивши да су запослени у систему социјалне заштите у претходних десет месеци показали шта значи бити посвећен, пружити помоћ, подржати, оснажити, бити део тима.

Ваш рад се мери осмесима корисника, када покушате и успете немогуће, када у тешким условима обезбедите све потребно за кориснике,” нагласила је министарка.

Кисић Тепавчевић је додала да јој је част што има прилику да буде међу пожртвованим, храбрим и посвећеним људима.

,,Поносно могу да станем уз сваког од вас и да будем прва међу једнакима у ресору чија је сврха постојања брига о људима. Хвала вам на свему,” написала је министарка.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -