субота, 01. октобра 2022.

Други круг наградне игре “Узми рачун и победи” од 23. јануара

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Влада Републике Србије саопштила је да други круг наградне игре „Узми рачун и победи 2020“ почиње у суботу, 23. јануара, а да одговорне грађане који узимају фискалне рачуне при свакој куповини очекују још шест станова у Београду и 30 аутомобила марке “фијат 500 Л”.

Шест извлачења биће организована у стандардном термину, суботом од 17.55 сати, уз директан пренос на првом програму Радио-телевизије Србије.

- Спонзорисани садржај -

Све учеснике наградне игре, која има за циљ јачање свести о значају борбе против сиве економије, очекују вредне награде.

Од 23. јануара до 27. фебруара ове године, у сваком извлачењу, биће додељено по пет аутомобила “фијат 500 Л” и по један стан у Београду.

У првих пет  емисија најсрећнији учесници постаће власници стана у насељу Земунске капије, док ће 27. фебруара бити додељен стан у “Београду на води”.

У наградној игри, коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте, односно на страни на којој се отвара, неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати ”Узми рачун и победи 2020”.

Битно је напоменути да ће свој пут до базена у студију наћи све коверте на којима се недвосмислено види да су адресиране за наградну игру.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије, а слање коверата је потпуно бесплатно.

Подсећамо на то да се све коверте редовно мешају и да се све оне послате у првом кругу и даље налазе у студију и конкуришу за вредне награде.

Влада Србије још једном подсећа грађане на то да је учешће у наградној игри епидемијски безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште.

Апелујемо на грађане да коверте спакују и адресују код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте убаце у најближе поштанско сандуче.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт центар путем имејла kontakt@uzmiracun.rs за сва додатна питања и подршку.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -