субота, 01. октобра 2022.

Санда Рашковић Ивић: Честитам Милени Радуловић, Алексић да буде егземпларно кажњен

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Злочин са предумишљајем, пажљиво планиран и систематски спровођен говори нам да су силовања, која је над полазницама његове глумачке школе Мирослав Мика Алексић вишекратно починио, плод његове бахатости и карактерне изопачености, а никако лудила, наводи се у саопштењу потпредседнице Народне странке, Сандре Рашковић Ивић.

Овај човек би требало да буде егземпларно кажњен и било би лоше када би успео да се сакрије иза неке психијатријске дијагнозе. Нажалост, овакви случајеви нису усамљени. Сетимо се само “холивудског мага” Харвија Вајнстина који је уцењивао глумице и силовао их, поручила је Рашковић Ивић.

- Спонзорисани садржај -

Она је навела да је ово горе, јер је Алексић, као учитељ, уцењивао и силовао малолетне девојке и девојчице.

Такође, она је честитала Милени Радуловић и осталим девојкама на храбрости да кажу целу истину и раскринкају Алексићева злочињења.

,,Моја порука женама које доживе силовање и уцењивање јесте да то обелодане. Немају оне чега да се стиде. Онај ко би требало да се стиди и да буде кажњен је починилац.” – наводи се у саопштењу.

На друштву је да помогне женама да њихови искази буду саслушани с дужном пажњом и без ,,глупих потпитања” која од жртве праве кривца и провокатора, закључила је Сандра Рашковић Ивић у саопштењу.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -