субота, 01. октобра 2022.

Припадницима МУП-а уручене плакете за изузетну посвећеност

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Александар Вулин уручио је данас традиционалне награде најхрабријем и најпосвећенијем полицијском службенику, али и омиљеном колеги међу припадницима Министарства унутрашњих послова.

Вулин је на свечаној додели признања истакао да храброст и посвећеност полицијских службеника ретко наиђе на заслужено признање код грађана, али да они тај посао раде из осећаја верности према својој земљи и народу.

- Спонзорисани садржај -

Врлина полицијских службеника, како је навео, није само у томе што људима пружају помоћ, већ и у томе што не траже ни захвалност, ни награде за помоћ коју су пружили, а оно што обични људи сматрају херојским подвигом, за њих је свакодневни посао.

Запослена у криминалистичкој полицији ПУ за Град Београд Данијела Стојанова понела је титулу најпосвећенијег полицијског службеника, док је титулу омиљеног колеге понела шеф Одсека за експлоатацију и презентацију у Полицијској управи у Суботици Гордана Цвејић.

Специјално признање додељено је полицијском службенику Управе граничне полиције Радошу Бошњаковићу, који је крајем децембра прошле године из пожара спасио своје комшије у Ужицу.

Плакете за изузетну посвећеност, у оквиру ове традиционалне манифестације, добило је 12 припадника Министарства унутрашњих послова.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -