субота, 24. септембра 2022.

Сутра прво извлачење другог круга наградне игре “Узми рачун и победи”

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Влада Републике Србије саоштила је да ће прво извлачење другог круга наградне игре “Узми рачун и победи 2020” бити одржано сутра, у 17.55 часова, уз директан пренос на првом програму Радио-телевизије Србије (РТС).

Фантастичан одзив грађана за учешће у наградној игри наставља се и ове године. Само у току јучерашњег дана, на добро познату адресу, стигло је приближно 140.000 коверата из целе Србије, тако да у овом тренутку за суботње извлачење вредних награда конкурише више од 7.900.000 коверата.

- Спонзорисани садржај -

Подсећамо на то да се све коверте послате у првом кругу и даље налазе у студију и све оне равноправно учествују у сутрашњем извлачењу.

Грађани још имају времена за слање коверата са по најмање 10 рачуна или 10 слипова. Све коверте које буду убачене у поштанске сандучиће данас, до краја радног времена пословница поште, наћи ће се сутра у базену у студију и биће у конкуренцији за вредне награде.

У сутрашњем извлачењу биће додељено пет аутомобила марке “фијат 500 Л” и један стан у Београду, у насељу Земунске капије.

Влада Србије још једном подсећа грађане на то да је учешће у наградној игри епидемијски безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште.

Апелујемо на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

У наградној игри коју организује Влада, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати ”Узми рачун и победи 2020”.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије док је слање коверата потпуно бесплатно.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -