четвртак, 06. октобра 2022.

Лавров честитао Селаковићу Дан државности Србије

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министар иностраних послова Руске Федерације Сергеј Лавров честитао је министру спољних послова у Влади Републике Србије Николи Селаковићу предстојећи Дан државности Србије, пожелевши нашој земљи срећу, мир и благостање.

Нека овај дан, значајан за све српске грађане, напуни њихове домове радошћу и надом за светлу будућност, истакао је Лавров у честитки.

- Спонзорисани садржај -

Уверен сам да ће Русија и Србија, са своје стране, у духу стратешког пријатељства уложити максималне заједничке напоре у циљу што скорије победе над пандемијом COVID-19, додао је он.

Лавров је навео и да рачуна на наставак динамичног билатералног дијалога у циљу продубљивања свестране сарадње двеју земаља и реализације зацртаних иницијатива.

Он је такође изразио захвалност на топлом дочеку у Београду у децембру 2020. године, додавши да се нада скором састанку.

Дозволите да Вам од свег срца честитам национални празник Републике Србије – Дан државности. Желим Вам добро здравље, испуњење професионалних и личних планова, а пријатељској Србији срећу, мир и благостање, навео је у честитки министар иностраних послова Руске Федерације.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -