уторак, 27. септембра 2022.

Селаковић упутио честитку поводом лунарне Нове године

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министар спољних послова у Влади Републике Србије Никола Селаковић упутио је честитку поводом Празника пролећа – лунарне Нове године државном саветнику и министру спољних послова Народне Републике Кине Вангу Јиу.

Селаковић је министру спољних послова НР Кине пожелео даљи успешан развој Кине и општу добробит пријатељском кинеском народу.

- Спонзорисани садржај -

Користим ову прилику да изразим спремност да у наступајућој години, заједно са Вама, пружим лични допринос даљем продубљивању свеобухватног стратешког партнерства између Србије и НР Кине, укључујући и кроз сарадњу министарстава спољних послова, као мостова сарадње наших земаља, истакао је он.

Шеф српске дипломатије је навео да су искрено пријатељство, међусобно уважавање, разумевање и подршка у најважнијим питањима постојана основа блиских билатералних односа Србије и НР Кине.

Селаковић је нагласио и пуну посвећеност Србије даљем јачању сарадње у оквиру механизма НР Кине и земаља Централне и Источне Европе, као и иницијативе „Појас и пут”, чији је циљ глобални приоритет.

Желим да Вам још једном захвалим на несебичној помоћи коју је Кина упутила Србији у критичном тренутку борбе против COVID-19.За нас је од посебног значаја то што нам је омогућено да будемо прва држава у Европи којој су испоручене кинеске вакцине, што ће допринети успешном сузбијању ове болести у нашој земљи, навео је Селаковић.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -