субота, 24. септембра 2022.

Хапшење због објављивања садржаја на апликацији “Телеграм”

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници Службе за борбу против организованог криминала – Одељења за сузбијање високотехнолошког криминала ухапсили М. Ц. (1994) због више кривичних дела.

Он је ухапшен због постојања основа сумње да је извршио кривична дела прогањање и приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију.

- Спонзорисани садржај -

Сумња се да је М. Ц. од јануара до марта ове године путем једне апликације покушавао да ступи у контакт са оштећеном, са којом је раније био у емотивној вези.

Како је оштећена одбијала да се чује и дописује с њим, он јој је, како се сумња, претио да ће објавити њене интимне фотографије које му је слала док је била малолетна.

Осумњичени је те фотографије у марту објавио у “Телеграм” групама са подацима оштећене и адресом становања, чиме ју је угрозио.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Посебном тужилаштву за борбу против високотехнолошког криминала, додаје се у саопштењу.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -