уторак, 27. септембра 2022.

Прошле недеље из саобраћаја искључено 59 возача

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници Управе саобраћајне полиције у току прошле недеље искључили из саобраћаја 22 возача због насилничке вожње и 37 возача због управљања возилом под дејством психоактивних супстанци.

Kада је реч о насилничкој вожњи, 19 возача искључено је из саобраћаја због управљања возилом у стању потпуне алкохолисаности, два возача због претицања колоне возила преко пуне линије, а један јер је на ауто-путу Београд–Ниш, у Великој Плани, управљао возилом брзином од 230,2 километра на час.

- Спонзорисани садржај -

Највећи број возача искључен је из саобраћаја због насилничке вожње у Београду, укупно четворо, док су у Шапцу из саобраћаја искључена три возача.

Саобраћајна полиција је искључила из саобраћаја 17 возача због управљања возилом под дејством канабиса, по четири возача због управљања возилом под дејством кокаина, односно амфетамина, док је код девет возача контролом утврђено присуство више врста психоактивних супстанци у организму.

Такође, 14 возача који су искључени из саобраћаја због овог прекршаја истовремено су чинили и друге прекршаје.

У Београду је укупно 11 возача искључено због управљања возилом под дејством психоактивних супстанци, у Kраљеву шест, а у Панчеву четири возача, прецизира се у саопштењу.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -