четвртак, 06. октобра 2022.

Запослење за сроднике погинулих и рањених припадника МУП-а

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Александар Вулин уручио је данас писма добродошлице за 62 сродника погинулих и рањених припадника МУП-а, који су ступили у радни однос.

Вулин је том приликом истакао да они постају део велике породице МУП-а, јер су вредни и честити људи спремни да наставе путевима својих очева и брину о безбедности грађана Србије.

- Спонзорисани садржај -

Он је нагласио да је МУП-у част и задовољство то што ови млади људи постају део његове велике породице, додавши да ће године које долазе показати да су исправно изабрали, да је вредно бити уз своју полицију и државу.

Министар је новим припадницима МУП-а пожелео срећу, а њиховим породицама изразио захвалност на томе што су, упркос тешким тренуцима, успели да их подигну и учине храбрим и честитим људима.

У име свих који су ступили у радни однос, обратила се Ивана Гајић, која је исказала захвалност на томе што није заборављена жртва њихових очева, нагласивши да је данас посебан дан у коме се сећамо својих хероја који су дали живот за нас и миран сан свих грађана Србије.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -