субота, 24. септембра 2022.

Суфинансирање израде планских докумената на локалном нивоу

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Владе Републике Србије спровело је јавни конкурс за доделу бесповратних средстава из буџета Републике Србије у 2021. години, за суфинансирање израде планских докумената за јединице локалне самоуправе на територији наше земље.

Према резултату јавног конкурса за доделу бесповратних средстава, суфинансирање израде планских докумената добиће 20 јединица локалне самоуправе на територији Републике Србије, а за ову сврху опредељено је укупно 27.736.806 динара.

- Спонзорисани садржај -

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић истакао је да ресорно министарство има одличну сарадњу са јединицама локалне самоуправе.

Поред националнх инфраструктурних пројеката на којима радимо, данас улажемо и у локалне саобраћајнице и комуналну инфраструктуру како бисмо подигли квалитет живота грађана у целој Србији, истакао је Момировић.

Министарство стоји на располагању представницима градова и општина и само заједничким радом локалних самоуправа и Владе Републике Србије можемо да покренемо стандард у целој држави и успешно наставимо радове на великим инфраструктурним пројектима у земљи, поручио је министар.

Бесповратна средства из буџета Републике Србије за суфинансирање израде планских докумената добила су три града: Зајечар, Нови Пазар и Лесковац и општине: Голубац, Бојник, Босилеград, Брус, Љиг, Љубовија, Ражањ, Нова Варош, Блаце, Мали Иђош, Бачка Паланка, Тутин, Лапово, Трговиште, Бабушница, Ариље и Кањижа, наводи се у саопштењу Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -