уторак, 27. септембра 2022.

Прекршајне пријаве због насилничке вожње под дејством алкохола и дроге

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници Управе саобраћајне полиције током ноћи искључили из саобраћаја двојицу возача због насилничке вожње и једног возача који је управљао под дејством психоактивних супстанци.

Саобраћајна полиција је јутрос око 3 часа, на ауто-путу Ниш–Београд, на Вождовцу, пресретачем зауставила 38-годишњег возача аутомобила „шкода октавија“, који је управљао брзином од 172,1 километар на час, на делу пута где је ограничење брзине 80 километара на час.

- Спонзорисани садржај -

Полиција је алкотестирањем возача утврдила да је имао 1,44 промила алкохола у организму.

Такође, саобраћајна полиција је синоћ око 20.15 часова у Сремчици искључила из саобраћаја 25-годишњег возача аутомобила „ауди А6“, који се оглушио о полицијско наређење да заустави возило, потом прошао две раскрснице кроз црвено светло и ударио у ограду једне зграде.

Саобраћајни полицајци су ноћас око 1.50 часова зауставили у Булевару ослобођења 23-годишњег возача аутомобила „БМВ“, а проверама је утврђено да је имао 0,38 алкохола у организму, као и да је био под дејством канабиса.

Возачи су задржани у службеним просторијама полиције и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -