субота, 01. октобра 2022.

Павловић: Власт да заврши аутобуску и железничку станицу уместо што објављује слике непостојећег метроа

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Одборник Народне странке у Скупштини Београда Милош Павловић изјавио је јуче да представљање 16 станица београдског метроа „још један у низу предизборних маркетиншких трикова“ СНС-а и заменика градоначелника Горана Весића, кога је упитао где су раније обећане аутобуска и железничка станица.

„На градилишту нове аутобуске станице у Новом Београду грађевинске машине стоје, радника нема и не изводе се апсолутно никакви радови. Бивши градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је 28. фебруара 2018. године да ће аутобуска станица бити завршена за годину и по дана. Од тог лажног обећања прошло је четири године, а Весић лаже и више од Малог“, рекао је Павловић.

- Спонзорисани садржај -

Павловић је упитао када ће бити завршена железничка станица „Прокоп“, чија је изградња почела још 1977. године.

„Изградња београдског метроа почела је 22. новембра прошле године и Београд ће добити још једно градилиште, али када ће добити потпуно завршене главну аутобуску и главну железничку станицу, која је измештена још 1. јула 2018. године“, навео је Павловић.

„Београд нема градску власт какву Београђани заслужују и нема градску управу која је у стању да својим квалитетом и искуствима наш град сврста у ред модерних европских престоница“, додао је Павловић.

Павловић је истакао да градска власт на челу са Весићем „уме само да даје лажна обећања“, али није у стању да Београђанима обезбеди ни железничку ни аутобуску станицу, што су основни стандарди за главни град.

„Београђани више не верују Весићу, који је у претходној изборној кампањи продавао карте за непостојећи београдски метро, и позивамо их да на предстојећим изборима за градски парламент своје поверење укажу стручним људима који ће Београду вратити оно што су му одузели СНС и Весић“, рекао је Павловић.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -