уторак, 27. септембра 2022.

Наставак бескомпромисне борбе против организованог криминала

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Александар Вулин истакао је данас на колегијуму Управе криминалистичке полиције да је српска полиција за годину и по дана разбила и процесуирала 30 организованих криминалних група и запленила више од 12 тона различитих врста наркотика.

Вулин је изразио задовољство резултатима рада УКП и поручио да полиција наставља жесток обрачун са организованим криминалним групама.

- Спонзорисани садржај -

Он је навео податак да је од јануара до априла 2022. године разбијено и процесуирано 10 организованих криминалних група, а чак пет због трговине дрогом, додавши да је у том периоду заплењено приближно 1,5 тона дроге и откривено 15 лабораторија за узгој марихуане.

Српска полиција наставља упорну и бескомпромисну борбу против мафије, наставља да задаје жесток ударац организованом криминалу, рекао је министар и истакао да су, захваљујући пожртвованом раду припадника УКП,  наша држава и грађани безбедни и сигурни.

Руководиоци Управе криминалистичке полиције на челу са Богданом Пушићем представили су том приликом министру даље планове и активности из својих линија рада.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -