субота, 01. октобра 2022.

Ухапшена петочлана криминална група због посредовања у проституцији

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да су припадници полиције ухапсили пет чланова организоване криминалне групе због основане сумње да су извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела и посредовање у вршењу проституције.

Припадници Службе за борбу против организованог криминала, у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал у Београду, ухапсили су Р. М. (1979), С. Т. Ј. (1979), С. Д. (1989), Г. С. (1971) и Ђ. А. (1997), сви из Београда.

- Спонзорисани садржај -

Сумња се да су они, од јануара до средине јуна ове године, изнајмљивали станове на територији града, у којима су боравиле девојке које су врбовали да се баве проституцијом.

Припадници организоване криминалне групе терете се да су путем средстава јавног информисања oрганизовали оглашавање проституције, као и да су најмање седам девојака одвозили на адресе на којима су се састајале са клијентима.

Новац стечен посредовањем у вршењу проституције осумњичени су делили између себе у зависности од задатака које су имали у извршењу кривичног дела.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву, додаје се у саопштењу.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -