субота, 01. октобра 2022.

Појачано ангажовање полиције у Новом Саду током предстојећих манифестација

Морате прочитати

- Спонзорисани садржај -

Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Александар Вулин разговарао је данас у Новом Саду са новим вршиоцем дужности начелника Полицијске управе Гораном Радоњићем и градоначелником Милошем Вучевићем о актуелној безбедносној ситуацији у том граду.

На састанку, одржаном у Полицијској управи у Новом Саду, разматрани су модалитети за јачање сарадње полиције са локалном самоуправом ради унапређења безбедности и заштите грађана Новог Сада.

- Спонзорисани садржај -

Ово питање је разматрано посебно имајући у виду да је тај град Европска престоница културе и да се очекују бројне манифестације и догађаји са великим бројем посетилаца и због тога што је традиционално домаћин једног од највећих и најпосећенијих музичких фестивала у Европи „Егзита“.

Вулин је нагласио да је Нови Сад безбедан град и да ће полиција учинити све да на предстојећим догађајима и дешавањима и становници овог града и посетиоци манифестација и концерата буду безбедни и сигурни, истакавши да од в.д. начелника Радоњића очекује максимално ангажовање и ефикасност.

Министар је навео да је полиција претходне године марљивим, ефикасним и посвећеним радом учинила да „Егзит“ буде један од најбезбеднијих музичких фестивала у Европи, оценивши да нема разлога да тако не буде и ове године.

Посебну пажњу током трајања фестивала усмерићемо на спречавање конзумирања наркотика и хапшење дилера, али и уживалаца дроге, поручио је Вулин.

Он је изразио захвалност Граду Новом Саду и градоначелнику Вучевићу на пуној подршци коју пружају полицијској управи, како кроз материјалну помоћ, тако и кроз све заједничке пројекте у циљу подизања безбедности грађана.

Министар унутрашњих послова одао је пошту и положио цвеће на спомен-обележје погинулим припадницима Полицијске управе Нови Сад.

- Спонзорисани садржај -

Још вести

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Унесите свој коментар!
Унесите овде своје име

- Спонзорисани садржај -

Најновије вести

- Спонзорисани садржај -