17. 07. 2024.

Често постављена питања

1. Шта је Лид медија?

Лид медија је независни медијски портал који се фокусира на објективно извештавање и анализу актуелних догађаја у Србији и региону. Наша мисија је да информишемо, едукујемо и инспиришемо читаоце кроз квалитетан и веродостојан садржај.

2. Које категорије вести Лид медија објављује?

Неке од категорија које се могу наћи на порталу укључују: политику, друштво, планету, хронику, технологију, образовање, културу и многе друге.

3. Каква је политика приватности Лид медије?

Лид медија користи колачиће да би побољшали искуство корисника, приказивали персонализоване огласе и анализирали саобраћај на порталу. Посетиоци могу прихватити, прилагодити или одбацити употребу колачиће.

Политика приватности | Политика колачића | Услови коришћења | Политике и стандарди | Изјава о одрицању од одговорности

4. Како могу да контактирам Лид медију?

Лид медију можете контактирати путем следеће адресе е-поште: redakcija@lidmedija.rs.

5. Да ли Лид медија нуди могућност рекламирања на свом порталу?

Лид медија нуди различите опције за рекламирање. За детаљне информације о рекламним пакетима и ценама, потребно је да нас контактирате путем следеће адресе е-поште: office@lidmedija.rs у којој је потребно да наведете своје податке, податке рекламне кампање и друге информације које би нам биле од значаја.

6. Да ли Лид медија има мобилну апликацију?

Тренутно, Лид медија нема јавно доступну мобилну апликацију.

7. Да ли Лид медија има друштвене мреже?

Лид медија има профиле на Фејсбуку, Твитеру и Инстаграму. Уколико желите да нас видите на још неким друштвеним мрежама, пишите нам.

8. Како могу да се придружим тиму Лид медије?

Ако сте заинтересовани за рад у Лид медији, препоручујемо да нам пошаљете своју радну биографију, са пропратним писмом, на следећу адресу е-поште: office@lidmedija.rs.

9. Да ли Лид медија сарађује са другим медијима и организацијама?

Лид медија претежно сарађује са одређеним медијима локалног карактера, као и организацијама цивилног друштва и другим организацијама на реализацији различитих пројеката.

10. Како могу пријавити грешку или допринети корекцији портала Лид медије?

Ако приметите грешку или нетачну информацију на нашем порталу, или имате предлоге за побољшање, најбоље је да нас контактирате путем следеће адресе е-поште: office@lidmedija.rs.

11. Да ли Лид медија нуди стажирање или праксу за студенте?

Лид медија нуди могућност стажирања или праксе за студенте журналистике или сродних области, као и за лица која желе да се преквалификују за обављање новинарског посла. Ако сте заинтересовани, контактирајте нас путем следеће адресе е-поште: office@lidmedija.rs, слањем биографије и пропратног писма.

12. Како могу да донирам или подржим рад Лид медије?

Као независни медиј прихватамо донације у новцу и стварима од свих који желе да подрже независтан рад Лид медије. За више информација, контактирајте нас путем следеће адресе е-поште: office@lidmedija.rs.

13. Како Лид медија бира вести које ће објавити?

Лид медији има редакцијске стандарде и процедуре које одређују које вести ће бити објављене. Ово укључује проверу чињеница, извора и релевантности. Више о нашим политикама и стандардима за објављивање вести можете прочитати овде.

14. Како могу предложити вест или тему за објављивање на Лид медији?

Ако имате интересантну вест или тему коју бисте волели да видите на Лид медији, најбоље је да се обратите редакцији путем следеће адресе е-поште: redakcija@lidmedija.rs.