29. 02. 2024. (четвртак)
НасловнаПразнична трпеза: Како да ваш породични сто буде очаравајуће место за окупљање

Празнична трпеза: Како да ваш породични сто буде очаравајуће место за окупљање

Трпезаријски сто, познат и као сто за ручавање, често је средишњи део дома где се окупља цела породица. Упркос ужурбаном начину живота који смо сви навикли да водимо, празници су посебно време када сви чланови породице могу да се окупе за истим столом. У овом чланку пружавмо вам савете како да ваш сто за ручавање заиста засија током празника.

При постављању стола, нека вам основа буде столњак, надстолњак и подметачи. Ако желите да додате подметаче, препоручује се једнобојни столњак. У последње време, популарно је и постављање стола без столњака. Када бирате боје, нека буду буду у складу са ентеријером вашег дома. За Усркс, препоручујемо нежне боје попут беле, бледо жуте, бледо зелене, розе и беби плаве.

Детаљи у средишњем делу стола могу заиста улепшати вашу трпезу. Додајте вазу са природним цвећем, ускршња јаја, свеће разних боја и величина, као и салвете са ускршњим мотивима или увијене на посебан начин. Не бојте се да додате машнице, цветове или друге украсе који одражавају ваш лични укус.

Необични тањири са различитим облицима и дезенима могу додатно обогатити изглед вашег стога. Имајте на уму да ћете пре самог ручка морати да склоните декорацију са стола како бисте направили место за храну. Како бисте себи олакшали посао, можете све што желите да ставите на сто груписати у један послужавник који ћете касније брже склонити.

Сада, када знате како да поставите своју празничну трпезу, уживајте у времену проведеном са породицом за столом који сте сами претворили у очаравајуће место за окупљање.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Популарне вести