05. 12. 2023.

Оглашавање

Добро дошли на Лид медију! Ми смо медијски портал који спаја људе, идеје и информације. у доба када је дигитално оглашавање кључно, ми вам пружамо платформу која вас повезује са широким спектром читалаца, помажући вашем бренду да оствари свој пун потенцијал.

Зашто се оглашавати на Лид медију?

лид медија посећују хиљаде људи свакодневно, тражећи квалитетне вести и информације. Наши читаоци су разнолики и ангажовани, што вашим огласима обезбеђује велику видљивост и ефективност. Представљамо вам примере успешних кампања које су значајно повећале видљивост и продаји наших оглашивача.

Формати оглашавања

Нудимо различите формате оглашавања, укључујући банере, спонзорисане чланке и видео садржаје. Сваки формат је оптимизован да привуче пажњу и ангажује вашу циљну групу. На располагању су вам техничке спецификације и јасна упутства за подношење вашег огласа.

Ценовник

Пружамо вам конкурентне и флексибилне опције ценовника који су прилагођени вашим потребама и буџету. Од појединачних банера до интегрисаних кампања, наши пакети оглашавања су дизајнирани да вам пруже максималну вредност.

ЦЕНОВНИК

Како започети кампању?

За почетак ваше оглашивачке кампање, једноставно нас контактирајте путем наших формулара или електронским путем на мејл: office@lidmedija.rs. Наш тим ће вам помоћи да изаберете најбољи формат и стратегију оглашавања која одговара вашим потребама. Нудимо подршку током читавог процеса, од планирања до имплементације ваше кампање.

Контакт

За више информација о оглашавању на порталу Лид медије, контактирајте нас путем нашег контакт формулара или електронским путем на адресу office@lidmedija.rs. Наш тим за подршку клијентима је ту да одговори на сва ваша питања и помогне вам да започнете вашу оглашивачку кампању

Лид медија је успешно покренула камња за нову линију производа, резултирајући повећањем продаје за 30% у првих 60 дана.

Марко Петровић

директор маркетинга

Уникатна серија модних додатака је, након оглашавања на Лид медији, постигла двоструко већу продају од очекиване.

Ивана Јовановић

главни дизајнер

Након кампање на Лид медији, мој стартап је прикупио 40% више средстава од циљаног у оглашивачкој кампањи.

Немања Милосављевић

суоснивач стартапа

Промоцијом специјалних јеловника на Лид медији, мој ресторан је доживео 35% већи прилив гостију.

Милош Радовановић

власник ресторана