27. 02. 2024. (уторак)
НасловнаХроникаПотрага за Олгом Стефановић у Београду

Потрага за Олгом Стефановић у Београду

Помозимо у потрази за Олгом Стефановић из Новог Београда, за којом већ седам дана трагају породица и пријатељи.

Олга Стефановић из Новог Београда, рођена 1958. године, за којом се интензивно трага, последњи пут је виђена 11. јануара у аутобусу на линији 65 у делу Новог Београда. На основу сведочења, верује се да је виђена и у Железнику, као и на Видиковцу, што упућује на могућност да је мењала превозна средства, вероватно због лоших временских услова и хладноће.

У тренутку нестанка, Олга Стефановић је на себи имала црну кожну јакну, бордо дукс, тамни доњи део тренерке и црну торбу. Овај опис може вам биди од помоћи у њеном препознавању.

Породица је изразила забринутост, јер Олга пати од деменције, што јој отежава оријентацију и повећава ризик од непредвиђених ситуација. Ово чини да се Олга што хитније пронађе.

Упркос неповољним временским условима и изазовима са којима се суочавају, породица и пријатељи не одустају од потраге. Они апелују на јавност да обрати више пажње у градском превозу, на свим линијама, јер постоји могућност да Олга и даље користи и мења јавни градси превоз.

На жалост, породица је изразила незадовољство због недостатка активне реакције од стране полиције. С обзиром на Олгине здравствене проблеме и време које је прошло од њеног нестанка, сваки тренутак је кључан за њено безбедно проналажење.

Ако било ко има, било какве информације о Олгиној локацији или је видео особу која одговара њеном опису, молимо да се хитно јави на следеће бројеве телефона: 064/147-32-31, 065/454-90-07 или 192. Такође, информације се могу дати у најближој полицијској станици или нашој редакцији.

У овим тешким тренуцима, заједница се мора ујединити у потрази за Олгом. Свака информација, колико год мала, може бити од велике помоћи у овој потрази.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Популарне вести