01.10.2023. (недеља)

Србија и Кина потписале Споразум о међусобном признавању овлашћења помораца

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, Горан Весић, и министар саобраћаја Кине, Ли Сјаопенг, потписали су Споразум који ће омогућити поморцима из Србије и Кине да раде у обе земље са својим националним овлашћењима.

Србија и Астра Зенека: Партнерство за Будућност Биотехнологије

Споразум између Владе Србије и Астра Зенека не само што поставља темеље за иновације у области биотехнологије, већ такође отвара врата за унапређење здравствене заштите и терапије пацијената у Србији.

Србија и Норвешка: Јачање билатералних односа и сарадње у области одбране

Потпредседник Владе и министар одбране Републике Србије,...

ЈППС – 30.04.2023. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ – 8.00

Сервисне информацијеЈППС - 30.04.2023. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 8.00

• Ауто-пут Е-763, у тунелу Шарани, због радова на рехабилитацији коловозног застора у десној цеви, до 30.05.2023. г, до 17 ч, саобраћај се одвија двосмерно у левој цеви тунела Шарани.

• Ауто-пут Е-75, петља Појате – петља Ражањ, ка Нишу, радови на замени заштитне ограде у разделом појасу, у десној коловозној траци, до 31.05.2023. г. За саобраћај је заузета претицајна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија возном саобраћајном траком.

• Ауто-пут Е-75, петља Ражањ – петља Алексиначки Рудници, у смеру ка Београду – у току су радови на појачаном одржавању до 31.05.2023.г. У зони радова, саобраћај се преусмерава у супротну траку на двострано одвијање (смер Београд-Ниш), у дужини од 4,5 km.

• Ауто-пут Е-75, петља Трупале – петља Ниш Југ, смер ка Врању, радови на реконструкцији моста и замени еластичне одбојне ограде до 10.05.2023 г, до 16 ч. За саобраћај затворена зауставна саобраћајна трака у дужини од 1200 m.

• Ауто-пут Е-75, у зони петље Трупале, смер ка Нишу, због радова на реконструкцији моста, до 30.06.2023. г.  Саобраћај je преусмерен из десне коловозне траке у леву коловозну траку на техничком службеном пролазу, и одвија се двосмерно поновним преусмеравањем враћати у свој редован ток. Због извођења радова на мосту, за саобраћај je затворен општински пут испод ауто-пута, а саобраћај се преусмерава на локалне путеве.

•На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

•Према информацијама Управе граничне полиције у 7.45 часова на граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести