28.09.2023. (четвртак)

Дачић интензивира дипломатске активности на заседању Уједињених нација

На маргинама 78. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, Ивица Дачић водио је важне разговоре са својим колегама из Јамајке, Казахстана и Палауа, потврђујући посвећеност Србије унапређењу међународних односа.

Србија и Кина потписале Споразум о међусобном признавању овлашћења помораца

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, Горан Весић, и министар саобраћаја Кине, Ли Сјаопенг, потписали су Споразум који ће омогућити поморцима из Србије и Кине да раде у обе земље са својим националним овлашћењима.

Србија и Астра Зенека: Партнерство за Будућност Биотехнологије

Споразум између Владе Србије и Астра Зенека не само што поставља темеље за иновације у области биотехнологије, већ такође отвара врата за унапређење здравствене заштите и терапије пацијената у Србији.

Уредничко мишљење: Медији као стражари истине и демократије

Уредничко мишљењеУредничко мишљење: Медији као стражари истине и демократије

Част ми је што имам прилику да се обратим читаоцима Лид медије кроз ово уредничко мишљење. Као главни уредник, имам привилегију да обликујем садржај који стиже до вас, и ово је прилика да изразим наше ставове и ангажман као медијске куће.

Медији су срце демократије и стражари истине. Ми играмо кључну улогу у обележавању најважнијих догађаја у свету, преносећи информације које обликују мишљења и одређују праве или криве стазе нашег друштва. Са овом великом моћи, иде и велика одговорност.

Најважнија компонента нашег посла је неутралност и објективност. Док уређујемо и пишемо приче, наша најважнија сврха је да вам обезбедимо информације на начин који вам омогућава да сами формирате своје мишљење. Верујемо у снагу дијалога и разноликости ставова. Наша врата су увек отворена за размену мишљења и критику.

Демократија зависи од слободе медија. Ми се заклињемо да ћемо наставити да истражујемо и износимо анализе о темама које су од значаја за наше друштво. Нећемо бити сателити политичких интереса, већ чврсто стојимо на страну читалаца и грађана.

Такође, обећавамо да ћемо се стално развијати и усавршавати. Медијска индустрија се мења брзо и ми смо спремни да идемо у корак са временом, усвајајући нове технологије и навике читалаца.

На крају, Лид медија посвећена је истини и одговорности. Заједно, ми смо чувари демократије и посебно обавезни да радимо на заслуживању вашег поверења сваког дана.

Хвала што читате Лид медију и што нам верујете да ћемо наставити да испуњавамо нашу улогу као стражари истине и демократије. Ваше мишљење и критика су од изузетног значаја за нас, и свесни смо одговорности коју носимо.

Срдачно,
Петар Несторовић, главни и одговорни уредник

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести