05. 12. 2023.

Безбедност деце највећи приоритет свих институција у Србији

Безбедност деце највећи приоритет свих институција у Србији

Министарка за бригу о породици и демографију у Влади Републике Србије Дарија Кисић састала се данас са представницима родитеља деце страдале на пешачким прелазима широм Србије, који су јој предали захтев за пооштравање казни за прекршаје и кривична дела почињена у јавном саобраћају. 

Кисић је том приликом родитељима страдале деце изјавила искрено саучешће и указала дубоко поштовање на њиховој снази да се, поред туге и бола, посвете циљу да више ниједно дете не страда у саобраћају.

Министарка је истакла да је највећи приоритет свих институција Републике Србије сигурност деце и њихово безбедно одрастање, додавши да ће Министарство за бригу о породици и демографију, заједно са другим надлежним министарствима, разговарати о томе како да се ово питање додатно унапреди.

Она је нагласила да родитељи страдале деце могу да рачунају на пуну подршку Министарства за бригу о породици и демографију у домену његове надлежности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници, али и на Х налогу. Скините Андроид апликацију за брже добијање правовремених информација.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести