19. 04. 2024.
НасловнаПородица најсигурније место за сваког човека

Породица најсигурније место за сваког човека

Министарка за бригу о породици и демографију Дарија Кисић посетила је седмочлану породицу Тање Грбић у Земуну, са којом је разговарала о томе како ова вишечлана породица функционише и шта је то што држава може да предузме да би њиховој и другим сличним породицама побољшала квалитет живота.

Министарка је истакла да су породице, а посебно вишечлане, највеће богатство наше земље и да је циљ да их буде што више у Србији. Такође, она је додала да Грбићи треба да буду пример онима који би желели да имају велике породице да истрају у том циљу, јер су деца будућност ове земље.

Била је велика привилегија упознати Тању и њену децу, која су изузетна, талентована, веома успешни ђаци, а пре свега су срећни и насмејани. Ова породица одише топлином, љубављу и слогом и тиме показују да је породица најсигурније место за сваког човека, поручила је Кисић.

Она је навела да се у периоду од 2015. до 2022. године бележи раст броја запослених мајки и мајки које имају академско образовање, магистратуру или докторат које су родиле треће и четврто дете.

Кисић је истакла да је основни циљ државе да се рађају деца, да нас има што више и да се оснажи породица и пружи подршка родитељима.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Популарне вести