28.05.2023. (недеља)

Омогућити деци на Космету да расту без страха

Канцеларија за Косово и Метохију Владе Републике...

Србија одговорно управља мигрантском кризом

Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије...
- Спонзорисано -

Агенција за привредне регистре успела да одбрани свој систем од DDoS напада

Агенција за привредне регистре успела да одбрани свој систем од DDoS напада

Агенција за привредне регистре је успела да заштити свој систем од последњих DDoS напада, према саопштењу ове институције. Напади, који су били усмерени ка веб-сервисима АПР-а, довели су до временског прекида функционалности интернет странице и веб-сервера. Међутим, благовременом реакцијом и ефикасном одбраном, АПР је успео да обезбеди заштиту свог система и да успостави све еСервисе, што је од великог значаја за кориснике ове институције.

Агенција за привредне регистре је, према наводима у саопштењу, обрадила све достављене електронске пријаве корисника, укључујући и велики број финансијских извештаја. Овај успех је резултат ефикасног и брзог реаговања на претњу која је била усмерена ка електронском систему АПР-а. Напади су пријављени Националном центру за превенцију безбедносних ризика у ИКТ системима и Министарству информисања и телекомуникација, што је од изузетног значаја у борби против кибернетичких напада.

Корисници могу да буду спокојни, јер је Агенција за привредне регистре успела да одговори на претњу и заштити свој систем. Овај успех омогућава свим корисницима АПР-а да неометано користе све еСервисе које ова институција нуди.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести