29.09.2023. (петак)

Дачић интензивира дипломатске активности на заседању Уједињених нација

На маргинама 78. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, Ивица Дачић водио је важне разговоре са својим колегама из Јамајке, Казахстана и Палауа, потврђујући посвећеност Србије унапређењу међународних односа.

Србија и Кина потписале Споразум о међусобном признавању овлашћења помораца

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, Горан Весић, и министар саобраћаја Кине, Ли Сјаопенг, потписали су Споразум који ће омогућити поморцима из Србије и Кине да раде у обе земље са својим националним овлашћењима.

Србија и Астра Зенека: Партнерство за Будућност Биотехнологије

Споразум између Владе Србије и Астра Зенека не само што поставља темеље за иновације у области биотехнологије, већ такође отвара врата за унапређење здравствене заштите и терапије пацијената у Србији.

Десети Фестивал цвећа и Ускршњи базар у Новом Бечеју: Пролеће прослављено у бојама и мирисима

Десети Фестивал цвећа и Ускршњи базар у Новом Бечеју: Пролеће прослављено у бојама и мирисима

Нови Бечеј свако пролеће улепшава своје улице пролећним бојама. Ове године, Туристичка организација општине Нови Бечеј приредиће десети по реду Фестивал цвећа и Ускршњи базар. Догађај ће се одржати 12. и 13. априла 2023. године у центру Новог Бечеја, где ће посетиоци моћи да уживају у пролећним мирисима и бојама цвећа, укусним посластицама и декоративним предметима који најављују Ускршње празнике.

Од раних јутарњих сати до 19 часова, Фестивал цвећа и Ускршњи базар пружиће многобројне могућности за уживање у разноврсним изложбеним производима. Посетиоци ће моћи да разгледају најлепше примерке пролећног цвећа, четинаре, саксијско цвеће, зачинско биље, мед и производе од меда. Укусне свилене бомбоне, ускршње декорације и шарени балони окитиће варош у милион боја, уносећи радост у срца свих присутних.

Овај традиционални фестивал је одлична прилика да се Нови Бечеј представи као центар културе и тредиције, али и да се мештани и посетиоци друже, размењују искуства и уживају у једноставним и креативним радостима пролећа.

Позивају се сви грађани да дођу у Нови Бечеј и прославе пролеће на десетом Фестивалу цвећа и Ускршњем базару. Нека вас зачарају боје и мириси који обасипају овај прелепи град, уживајте у дружењу и стекните нове пријатеље. Ово је идеална прилика да подржите локалне уметнике, занатлије и произвођаче, купујући њихове производе и украсе за свој дом или башту.

Не пропустите ову јединствену пролећну прославу у Новом Бечеју и уверите се у гостопримство и топлину која карактерише ово место. Дођите са породицом и пријатељима, уживајте у јединственом окружењу и створите незаборавне успомене у средишту овог сјајног фестивала. Видимо се на десетом Фестивалу цвећа и Ускршем базару у Новом Бечеју!

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести