29.09.2023. (петак)

Дачић интензивира дипломатске активности на заседању Уједињених нација

На маргинама 78. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, Ивица Дачић водио је важне разговоре са својим колегама из Јамајке, Казахстана и Палауа, потврђујући посвећеност Србије унапређењу међународних односа.

Србија и Кина потписале Споразум о међусобном признавању овлашћења помораца

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, Горан Весић, и министар саобраћаја Кине, Ли Сјаопенг, потписали су Споразум који ће омогућити поморцима из Србије и Кине да раде у обе земље са својим националним овлашћењима.

Србија и Астра Зенека: Партнерство за Будућност Биотехнологије

Споразум између Владе Србије и Астра Зенека не само што поставља темеље за иновације у области биотехнологије, већ такође отвара врата за унапређење здравствене заштите и терапије пацијената у Србији.

Непрописна вожња ,,ламборгинијем” на снимку објављеном на друштвеним мрежама довела до прекршајних поступака

Непрописна вожња ,,ламборгинијем” на снимку објављеном на друштвеним мрежама довела до прекршајних поступака

Припадници Управе саобраћајне полиције су, након детаљних провера, утврдили да је У.П. (1998) починио више десетина саобраћајних прекршаја док је возећи аутомобил марке ,,ламборгини” снимао своју небезбедну и непрописну вожњу. Снимак је касније објављен на друштвеним мрежама.

Због учињених прекршаја у саобраћају, против У.П. је поднето више захтева за покретање прекршајних поступака. Министарство унутрашњих послова покренуло је процедуре за утврђивање идентитета возача који је починио седам саобраћајних прекршаја извршених наведеним возилом у периоду од 2. фебруара до 18. марта ове године. Прекршаји су откривени камерама у систему видео надзора за детектовање саобраћајних прекршаја.

Током провера је утврђено да ,,ламборгини” који је 27. марта ове године привремено одузет од У.П. није у његовом власништву, већ припада једној рента-кар агенцији.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести