04. 03. 2024. (понедељак)
НасловнаТуристичка организација општине Нови Бечеј прославља 10 година успеха и иновација у...

Туристичка организација општине Нови Бечеј прославља 10 година успеха и иновација у туризму

Нови Бечеј, мала варош у срцу Војводине на левој обали реке Тисе, обележава 10 година успешног рада Туристичке организације општине Нови Бечеј. Овај знатан јубилеј представља повод за свечаност која је окупила представнике локалних самоуправа, сараднике и пријатеље у мултифункционалној сали Дома културе општине Нови Бечеј.

На свечаности су додељене повеље, плакете и захвалнице заслужним појединцима који су допринели успеху Туристичке организације општине Нови Бечеј. Гости су имали прилику да чују обраћање директора Туристичке организације Нови Бечеј, Саше Дујина, и председника општине, Саше Максимовића.

У свом обраћању, представници општине Нови Бечеј и Туристичке организације осврнули су се на успешан рад организације током последње деценије. Кратка презентација о лепотама, потенцијалима и знатним манифестацијама Новог Бечеја провела је присутне кроз историју успеха ове општине. Приказане су и награде које је Туристичка организација добила на разним сајмовима, као што су Туристичка призма, Туристички цвет и многе друге. Видео спот о Новом Бечеју оставио је снажан утисак на све присутне.

Након званичног дела програма, учесници свечаности су уживали у закусци и романтичној банатској музици у извођењу певачке групе ,,Мустре”. Уз дружење и опуштену атмосферу, домаћини су обећали да ће наставити да развијају, промовишу и координишу туристичке потенцијале Новог Бечеја.

Овај јубилеј подсећа на значај туризма за општину Нови Бечеј и њене становнике. Богатство природе, културе и традиције ове вароши чине је идеалним местом за све који желе да окусе мир и спокој равнице, уживају у панонском духу и чувеном банатском гостопримству.

Туристичка организација општине Нови Бечеј ће, према наводима домаћина, наставити да развија и унапређује своје туристичке производе, да промовише природне лепоте и упознаје свет са људима који су стубови свега што је лепо и добро у овој вароши.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Популарне вести