28.09.2023. (четвртак)

Дачић интензивира дипломатске активности на заседању Уједињених нација

На маргинама 78. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, Ивица Дачић водио је важне разговоре са својим колегама из Јамајке, Казахстана и Палауа, потврђујући посвећеност Србије унапређењу међународних односа.

Србија и Кина потписале Споразум о међусобном признавању овлашћења помораца

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, Горан Весић, и министар саобраћаја Кине, Ли Сјаопенг, потписали су Споразум који ће омогућити поморцима из Србије и Кине да раде у обе земље са својим националним овлашћењима.

Србија и Астра Зенека: Партнерство за Будућност Биотехнологије

Споразум између Владе Србије и Астра Зенека не само што поставља темеље за иновације у области биотехнологије, већ такође отвара врата за унапређење здравствене заштите и терапије пацијената у Србији.

Спектакуларан концерт у част Дана Војске Србије: Уметнички ансамбл ,,Станислав Бинички” поклања музичко вече са изванредним гостима

КултураСпектакуларан концерт у част Дана Војске Србије: Уметнички ансамбл ,,Станислав Бинички" поклања музичко вече са изванредним гостима

Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички“ приредиће свечани концерт у МТС Дворани 18. априла у 20 часова, у знак прославе 23. априла, Дана Војске Србије. Овој величанственој музичкој вечери, дизајнираној као дар грађанима, присуствоваће и специјални гости, укључујући популарног певача Кики Лесандрића и групу „Пилоти“, Павлину Радовановић, певачку групу КУД „Димитрије Котуровић“ и хор Дечјег културног центра.

На концерту ће бити изведен разноврстан програм, укључујући популарне, традиционалне, класичне и патриотске композиције, специјално припремљене за ову прославу. Богат репертоар Уметничког ансамбла „Станислав Бинички“ допуниће наступи специјалних гостију, који ће се смењивати на сцени.

Министарство одбране позива све грађане, поштоваоце Војске Србије и љубитеље квалитетне музике да преузму бесплатне улазнице на билетарници МТС Дворане. Ово је одлична прилика да се одаје пошта војсци, ужива у врхунском уметничком изразу и подрже домаћи таленти на њиховом путу успеха. Немојте пропустити ово незаборавно музичко дружење!

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести