29.09.2023. (петак)

Дачић интензивира дипломатске активности на заседању Уједињених нација

На маргинама 78. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, Ивица Дачић водио је важне разговоре са својим колегама из Јамајке, Казахстана и Палауа, потврђујући посвећеност Србије унапређењу међународних односа.

Србија и Кина потписале Споразум о међусобном признавању овлашћења помораца

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, Горан Весић, и министар саобраћаја Кине, Ли Сјаопенг, потписали су Споразум који ће омогућити поморцима из Србије и Кине да раде у обе земље са својим националним овлашћењима.

Србија и Астра Зенека: Партнерство за Будућност Биотехнологије

Споразум између Владе Србије и Астра Зенека не само што поставља темеље за иновације у области биотехнологије, већ такође отвара врата за унапређење здравствене заштите и терапије пацијената у Србији.

Приказ способности Војске Србије поводом Дана Војске на војном аеродрому у Батајници

Приказ способности Војске Србије поводом Дана Војске на војном аеродрому у Батајници

Министарство одбране и Војска Србије организују приказ способности поводом Дана Војске Србије, који ће се одржати на војном аеродрому пуковник-пилот Миленко Павловић у Батајници, 22. априла, са почетком у 11 часова. Грађани ће имати прилику да посете изложено наоружање и војну опрему од 9 до 15 часова.

Министарство одбране израдило је промотивни спот који позива грађане да долазе у што већем броју и испрате овај значајан догађај.

Ово је одлична прилика да се грађани упознају са разним аспектима рада Војске Србије, као и са могућностима и условима за прикључење. Приказ способности представља и важну могућност за Војску Србије да покаже своје достигнућа, реализоване пројекте и модернизацију својих капацитета.

Посетиоци ће имати прилику да се директно упознају са наоружањем и војном опремом, да разговарају са војним особљем и да добију информације о разним специјалностима и јединицама у оквиру Војске Србије. Такође, посетиоци ће имати прилику да сазнају више о историји и значају Дана Војске Србије и да уживају у занимљивом и образовном дану са пријатељима и породицом.

Министарство одбране позива све грађане да се одазову на овај догађај и да допринесу успеху приказа способности Војске Србије.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести