27. 02. 2024. (уторак)
НасловнаСпектакл на небу: Величанствени приказ способности Војске Србије „Гранит 2023“!

Спектакл на небу: Величанствени приказ способности Војске Србије „Гранит 2023“!

Поводом Дана Војске Србије, у току су интензивне припреме за величанствени приказ способности Војске Србије „Гранит 2023“, који ће бити одржан у суботу 22. априла на војном аеродрому „Пуковник-пилот Миленко Павловић“ у Батајници. Овај грандиозни догађај представља специјално издање за грађане који ће моћи да уживају у незаборавним сценама из ваздуха.

На овом приказу је ангажовано више од 5.000 припадника Министарства одбране и Војске Србије, око 2.300 средстава наоружања и војне опреме, и више од 60 ваздухоплова. Посетиоци ће моћи да се диве вештинама и способностима наших војника, како на земљи, тако и у ваздуху.

Капије војног аеродрома „Пуковник-пилот Миленко Павловић“ биће отворене од 9 до 15 часова за све грађане. Осим летачког програма ваздухоплова и дефилеа ешелона специјалних јединица, сви заинтересовани ће имати прилику да погледају савремено наоружање и војну опрему Војске Србије, као и средства у развоју.

Не пропустите ову јединствену прилику да изблиза упознате способности наше Војске и уживате у величанственом спектаклу који ће се одиграти на небеској позорници!

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Популарне вести