28.09.2023. (четвртак)

Дачић интензивира дипломатске активности на заседању Уједињених нација

На маргинама 78. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, Ивица Дачић водио је важне разговоре са својим колегама из Јамајке, Казахстана и Палауа, потврђујући посвећеност Србије унапређењу међународних односа.

Србија и Кина потписале Споразум о међусобном признавању овлашћења помораца

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, Горан Весић, и министар саобраћаја Кине, Ли Сјаопенг, потписали су Споразум који ће омогућити поморцима из Србије и Кине да раде у обе земље са својим националним овлашћењима.

Србија и Астра Зенека: Партнерство за Будућност Биотехнологије

Споразум између Владе Србије и Астра Зенека не само што поставља темеље за иновације у области биотехнологије, већ такође отвара врата за унапређење здравствене заштите и терапије пацијената у Србији.

Реконструкција и уређење Улице Исидора Стојановића у насељу Плави хоризонт у току

Реконструкција и уређење Улице Исидора Стојановића у насељу Плави хоризонт у току

Екипе Јавног комуналног предузећа „Београд-пут” увелико раде на асфалтирању и уређењу Улице Исидора Стојановића, главне саобраћајнице насеља Плави хоризонт, саопштила је данас Општина Земун.

Прва фаза радова изводи се на деоници дугачкој један километар, а после завршетка ове фазе, планирано је настављање радова на још 800 метара. Завршетак свих радова улице Исидора Стојановића планиран је до краја маја, као што је наведено у саопштењу.

За време трајања радова, линије јавног превоза које пролазе кроз насеље саобраћају у измењеном режиму. Становници и корисници јавног превоза молимо да се информишу о привременим изменама и прате обавештења о постепеном враћању на редован режим саобраћаја.

Овим радовима, Општина Земун и ЈКП „Београд-пут” унапређују услове живота становника насеља Плави хоризонт, као и безбедност саобраћаја у овом делу града.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести