27. 02. 2024. (уторак)
НасловнаЗаједничким снагама за развој: Министар Вучевић и председник општине Ковачица Хрубик ојачавају...

Заједничким снагама за развој: Министар Вучевић и председник општине Ковачица Хрубик ојачавају сарадњу

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић састао се данас са председником општине Ковачица Јарославом Хрубиком у циљу унапређења сарадње између државе и локалне самоуправе.

У склопу своје посете, министар Вучевић искрено се захвалио председнику општине Хрубику на подршци коју општина Ковачица пружа породицама погинулих припадника Војске Србије. Овај гест солидарности и брижности према њиховим породицама одражава спремност општине да стоји уз своје грађане у тешким временима.

Са друге стране, председник општине Ковачица Јарослав Хрубик исказао је своју захвалност министру Вучевићу на посети и на посебној подршци коју Влада Републике Србије пружа у реализацији инфраструктурних пројеката од изузетног значаја за све грађане општине.

Овај састанак представља корак ка јачој вези између државе и локалне самоуправе, са циљем да се осигура бољи квалитет живота и развој општине Ковачица. Унапређење сарадње и међусобна подршка допринеће бржем и ефикаснијем решавању изазова које општина и њени грађани тренутно суочавају.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Популарне вести