28.05.2023. (недеља)

Омогућити деци на Космету да расту без страха

Канцеларија за Косово и Метохију Владе Републике...

Србија одговорно управља мигрантском кризом

Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије...
- Спонзорисано -

Домаћи произвођачи имају подршку и разумевање државе

ПолитикаДомаћи произвођачи имају подршку и разумевање државе

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић одржала је данас састанак са представницима пољопривредних удружења, на којем су анализирани досадашњи резултати у свим секторима пољопривреде, као и економски показатељи у тим областима.

Састанку су присуствовали и потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали и министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић.

Представници удружења у саставу – Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије, Наше млеко, Пољопривредни произвођачи Суботица, СТИГ, За спас и опстанак сточара западне Србије, Савез удружења пољопривредника Баната и Произвођачи млека Шумадије и Поморавља, изнели су низ предлога који би, према њиховом виђењу, довели до побољшања положаја пољопривредника.

Премијерка је нагласила да је веома важно водити рачуна о домаћим произвођачима, који имају подршку и разумевање своје државе.

Договорено је да се састанак у истом формату одржи и следеће недеље, када ће се, након обављених анализа и консултација, одлучивати о предлозима које су данас изнели пољопривредници.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести