02. 12. 2023.

Србија у ритму радова: Велике промене на путевима и граничним прелазима!

Јавно предузеће „Путеви Србије” објавило је нове...

ЈППС – 08.05.2023. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ – 13.50

• Aуто-пут Е-70, зона петље Рума, измењен...

Домаћи произвођачи имају подршку и разумевање државе

ПолитикаДомаћи произвођачи имају подршку и разумевање државе

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић одржала је данас састанак са представницима пољопривредних удружења, на којем су анализирани досадашњи резултати у свим секторима пољопривреде, као и економски показатељи у тим областима.

Састанку су присуствовали и потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали и министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић.

Представници удружења у саставу – Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије, Наше млеко, Пољопривредни произвођачи Суботица, СТИГ, За спас и опстанак сточара западне Србије, Савез удружења пољопривредника Баната и Произвођачи млека Шумадије и Поморавља, изнели су низ предлога који би, према њиховом виђењу, довели до побољшања положаја пољопривредника.

Премијерка је нагласила да је веома важно водити рачуна о домаћим произвођачима, који имају подршку и разумевање своје државе.

Договорено је да се састанак у истом формату одржи и следеће недеље, када ће се, након обављених анализа и консултација, одлучивати о предлозима које су данас изнели пољопривредници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници, али и на Х налогу. Скините Андроид апликацију за брже добијање правовремених информација.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести