01. 12. 2023.

Србија у ритму радова: Велике промене на путевима и граничним прелазима!

Јавно предузеће „Путеви Србије” објавило је нове...

ЈППС – 08.05.2023. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ – 13.50

• Aуто-пут Е-70, зона петље Рума, измењен...

Акциони покрет позива на велики преокрет: За Србију коју заслужујемо

ПолитикаАкциони покрет позива на велики преокрет: За Србију коју заслужујемо

Акциони покрет подвлачи важност великог преокрета за који тврде да је непосредно пред Србијом. У саопштењу наглашава да, иако се земља суочава са великим изазовима, они представљају и прилику за преокрет на пут ка бољој будућности.

“Верујемо да наш народ заслужује више од онога што има сада,” стоји у саопштењу. Акциони покрет тврди да је њихова одговорност да заштите и унапреде државу, културу и наслеђе Србије, уз истовремено решавање изазова који се постављају на том путу.

Акциони покрет истиче три централне теме. Прва је искорењивање корупције и неправде који, како кажу, урушавају политичку и економску структуру земље. Праведност, поштење и транспарентност у сваком аспекту власти требају бити на челу агенде.

Други фокус је образовање. Акциони покрет тврди да треба инвестирати у образовање деце, поштујући богату историју и културу земље, али и припремајући младе за светске изазове 21. века.

Трећи стуб је стабилна и снажна економија. Подршка малим и средњим предузећима, стварање атрактивних услова за инвестиције и заштита радничких права су, како кажу, кључни за остварење економије која ради за све грађане, а не само за привилеговане појединце.

“Верујемо у Србију која је снажна, независна и богата својом културом. Верујемо у Србију која се бори за своје грађане и њихову будућност. Верујемо у Србију у којој сваки грађанин има прилику да успе и живи достојанствено”, истиче се у саопштењу Акционог покрета.

Акциони покрет подсећа да патриотизам не значи слепо следити вођство, већ заштиту и унапређење интереса земље и суграђана. Они сматрају да је њихов задатак да се боре за бољу Србију, земљу која је истовремено верна својој прошлости и фокусирана на своју будућност.

Акциони покрет је позвао све грађане да учествују у изградњи државе, истакавши да је сада време да стану уз нацију и покажу свету шта Србија може да буде. Акциони покрет је позвао све да им се придруже у борби за снажну, независну и богату Србију.

“Придружите нам се у борби за нашу земљу и њену будућност. Придружите нам се у борби за Србију коју заслужујемо”, закључено је у саопштењу. Овај позив на акцију сигурно ће изазвати значајан одјек у политичком пејзажу Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници, али и на Х налогу. Скините Андроид апликацију за брже добијање правовремених информација.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести