05. 12. 2023.

Србија у ритму радова: Велике промене на путевима и граничним прелазима!

Јавно предузеће „Путеви Србије” објавило је нове...

Кафа и култура: Одлазак у кафић, више од обичне навике у Србији

У средишту београдске сцене налази се једна,...

Ватрогасци-спасиоци у акцији: Евакуисали угрожене особе и ангажовани на црпљењу воде из подрумских просторија широм Србије

ДруштвоВатрогасци-спасиоци у акцији: Евакуисали угрожене особе и ангажовани на црпљењу воде из подрумских просторија широм Србије

Велике падавине широм Србије узроковале су поплаве и угрозиле грађане, а припадници Министарства унутрашњих послова били су ангажовани на различитим локацијама како би обезбедили безбедност и помоћ у борби против поплава.

У Новом Саду, ватрогасци-спасиоци успешно су евакуисали два лица која су била на крову свог аутомобила у Партизанској улици, док је у Коцељеву још једна особа спашена после плављења неколико објеката.

Приметно је да тренутно нема угрожених лица, али припадници Сектора за ванредне ситуације активно су укључени у процес црпљења воде из подрумских просторија у Руми, Черевићу, Жабљу, Сремским Карловцима и Зрењанину.

У Коцељеву и Ваљевској Лозници поплаве су узроковале озбиљне штете. Вода је ушла у десетак кућа у Коцељеву, као и у подрумске просторије једног локала у Ваљевској Лозници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници, али и на Х налогу. Скините Андроид апликацију за брже добијање правовремених информација.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести