27.05.2023. (субота)

Омогућити деци на Космету да расту без страха

Канцеларија за Косово и Метохију Владе Републике...

Србија одговорно управља мигрантском кризом

Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије...
- Спонзорисано -

Ватрогасци-спасиоци у акцији: Евакуисали угрожене особе и ангажовани на црпљењу воде из подрумских просторија широм Србије

ДруштвоВатрогасци-спасиоци у акцији: Евакуисали угрожене особе и ангажовани на црпљењу воде из подрумских просторија широм Србије

Велике падавине широм Србије узроковале су поплаве и угрозиле грађане, а припадници Министарства унутрашњих послова били су ангажовани на различитим локацијама како би обезбедили безбедност и помоћ у борби против поплава.

У Новом Саду, ватрогасци-спасиоци успешно су евакуисали два лица која су била на крову свог аутомобила у Партизанској улици, док је у Коцељеву још једна особа спашена после плављења неколико објеката.

Приметно је да тренутно нема угрожених лица, али припадници Сектора за ванредне ситуације активно су укључени у процес црпљења воде из подрумских просторија у Руми, Черевићу, Жабљу, Сремским Карловцима и Зрењанину.

У Коцељеву и Ваљевској Лозници поплаве су узроковале озбиљне штете. Вода је ушла у десетак кућа у Коцељеву, као и у подрумске просторије једног локала у Ваљевској Лозници.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести