29.09.2023. (петак)

Дачић интензивира дипломатске активности на заседању Уједињених нација

На маргинама 78. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, Ивица Дачић водио је важне разговоре са својим колегама из Јамајке, Казахстана и Палауа, потврђујући посвећеност Србије унапређењу међународних односа.

Србија и Кина потписале Споразум о међусобном признавању овлашћења помораца

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, Горан Весић, и министар саобраћаја Кине, Ли Сјаопенг, потписали су Споразум који ће омогућити поморцима из Србије и Кине да раде у обе земље са својим националним овлашћењима.

Србија и Астра Зенека: Партнерство за Будућност Биотехнологије

Споразум између Владе Србије и Астра Зенека не само што поставља темеље за иновације у области биотехнологије, већ такође отвара врата за унапређење здравствене заштите и терапије пацијената у Србији.

Вучевић у гарнизону Рашка разговара са високим старешинама Војске Србије

ВојскаВучевић у гарнизону Рашка разговара са високим старешинама Војске Србије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар одбране Милош Вучевић стигао је у гарнизон Рашка, где је размештен део снага Војске Србије.

Вучевић ће одржати састанак са високим старешинама Војске Србије, на којем ће бити разматрана актуелна безбедносна ситуација.

Војска Србије је, у складу са одлуком председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића, у највишем степену борбене готовости и са другим снагама безбедности Републике Србије прати развој ситуације на терену, наводи се у саопштењу Министарства одбране.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести