27. 02. 2024. (уторак)
НасловнаПолитикаДобра сарадња полиција Србије и Црне Горе

Добра сарадња полиција Србије и Црне Горе

Помоћник директора полиције Министарства унутрашњих послова Владе Републике Србије, Драган Васиљевић, и вршилац дужности директора Управе полиције Црне Горе, Никола Терзић, су на састанку истакли да је сарадња између полиција две државе на високом нивоу и карактерише је професионализам. Оба званичника су се слагала да увек постоји простор за даље унапређење сарадње.

Циљ обе државе је интензивна борба против свих видова криминала, нарочито организованог. Јасан и снажан одговор кроз заједнички рад и сарадњу се истиче као кључна стратегија у овој борби. Током летње туристичке сезоне, полицијски службеници из Србије су у сарадњи са колегама из Црне Горе били на услузи српским држављанима у различитим градовима Црне Горе, укључујући Бар, Будву и Херцег Нови.

Овај вид сарадње, који је показао одличне резултате, ће бити настављен и у будућности. На састанку су, поред Васиљевића и Терзића, учествовали и други високи званичници из обе државе, укључујући помоћника директора полиције Бранислава Павловића и начелника Управе криминалистичке полиције Нинослава Цмолића.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Популарне вести