04. 12. 2023.

Казна затвора од 40 дана због вожње у забрањеном смеру

ХроникаКазна затвора од 40 дана због вожње у забрањеном смеру

Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије обавестило је јавност о инциденту који се догодио на ауто-путу Београд–Ниш, на територији Звездаре. Припадници саобраћајне полиције ПУ за град Београд зауставили су и искључили из саобраћаја деветнаестогодишњег држављанина Црне Горе који се кретао аутомобилом у забрањеном смеру.

При контроли утврђено је да млади возач нема возачку дозволу ни за једну категорију возила. Интересантно је да је исти возач тог дана, током преподнева, на Новом Београду, већ био искључен из саобраћаја и кажњен новчаном казном у износу од 120.000 динара.

Након што је задржан у службеним просторијама полиције, возило којим је управљао је привремено одузето ради вршења провера. По истеку мера задржавања, деветнаестогодишњак је приведен судији Прекршајног суда у Београду, који му је изрекао казну затвора у трајању од 40 дана.

Овај инцидент служи као опомена свим учесницима у саобраћају о значају поштовања саобраћајних правила и потенцијалним последицама које могу настати због непажње или непоштовања истих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници, али и на Х налогу. Скините Андроид апликацију за брже добијање правовремених информација.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести