14. 04. 2024.
НасловнаПолитикаНародна странка креће у изборну трку: Вук Јеремић и Сандра Рашковић Ивић...

Народна странка креће у изборну трку: Вук Јеремић и Сандра Рашковић Ивић потписали изборну листу „Сигуран избор – озбиљни људи”

У сусред изборима заказаним за 17. децембра, председник Народне странке Вук Јеремић и председница Политичког савета Народне странке Сандра Рашковић Ивић, озваничили су своје учешће потписивањем изборне листе под називом „Сигуран избор – озбиљни људи” у понедељак 6. новембра 2023. године. Овим чином, Народна странка је позвала грађане Србије да се активно укључе у политички живот земље и својим потписом подрже њихове циљеве и вредности.

Јеремић је истакао независност Народне странке од било каквих политичких, финансијских или медијских центара моћи, наглашавајући да је глас за његову странку глас за „озбиљне људе” који желе промене у друштву. Својим апелом грађанима да дају свој потпис на једној од 60 локација широм Србије, Јеремић је показао одлучност да се изборна кампања води директним контактом са бирачима.

Сандра Рашковић Ивић је, потписивањем листе, потврдила опредељење Народне странке за сувереност Србије, борбу за очување територијалног интегритета земљи и заштиту интереса српског народа на Косову и Метохији. Она је, такође, нагласила посвећеност странке унапређењу услова за домаће привреднике и пољопривреднике, као и реформи здравственог система у циљу његове веће доступности.

Посебан акценат Рашковић Ивић је ставила на породичне вредности, истичући потребу за неговањем породице, али и за оснаживање жена, како у политичком, тако и у професионалном смислу. Поред тога, изнела је јасан став странке против еколошких загађивача, са посебним освртом на компанију „Рио Тинто”, те се заложила за враћање „отетих пензија”, што је питање које већ дуже време резонује међу грађанима.

Народна странка улази у изборну трку са јасним циљевима и поруком да су спремни за озбиљне промене које ће одговорити на тренутне изазове са којима се Србија суочава.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Популарне вести