05. 12. 2023.

Србија у ритму радова: Велике промене на путевима и граничним прелазима!

Јавно предузеће „Путеви Србије” објавило је нове...

Кафа и култура: Одлазак у кафић, више од обичне навике у Србији

У средишту београдске сцене налази се једна,...

Двери и Равногорски покрет потписали споразум о сарадњи: Нови корак ка заједничким циљевима

ПолитикаДвери и Равногорски покрет потписали споразум о сарадњи: Нови корак ка заједничким циљевима

У знаку учвршћивања политичких веза и заједничких идеала, председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, и председник Равногорског покрета, Предраг Богићевић, потписали су данас у Београду споразум о сарадњи, означавајући нову фазу у односима ових организација.

„Овај споразум је кулминација вишегодишње успешне сарадње и представља нашу заједничку посвећеност одбрани Косова и Метохије, супротстављању санкцијама Русији и чланству у НАТО, као и борби за историјску истину”, изјавио је Обрадовић.

Он је такође нагласио значај подршке Равногорског покрета изборној листи „МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ – БОШКО ОБРАДОВИЋ – НАЦИОНАЛНО ОКУПЉАЊЕ – ДРЖАВОТВОРНА СНАГА”, која обухвата Српску странку Заветници и Српски покрет Двери.

У склопу споразума, Предраг Богићевић ће бити постављен за саветника председника Српског покрета Двери, са фокусом на сарадњу са Круном и Дијаспором, док ће Предраг Димитријевић, вероучитељ и одликовани ратни ветеран, бити саветник за ветеранска питања.

„Наша заједничка визија укључује и предлоге за законско регулисање инвалидско-борачке заштите, обнове монархије, имовинских права краљевске породице Карађорђевић, као и заштите личности и дела ђенерала Драгољуба Драже Михаиловића”, додао је Обрадовић.

Овај споразум симболизује нову еру сарадње и узајамног поштовања између две организације, са надом да ће њихови заједнички напори допринети бољој и стабилнијој будућности Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници, али и на Х налогу. Скините Андроид апликацију за брже добијање правовремених информација.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Прочитајте још повезаних вести

Још ознака:

Најпопуларније вести