27. 02. 2024. (уторак)
НасловнаСервисне информацијеСрбија у ритму радова: Велике промене на путевима и граничним прелазима!

Србија у ритму радова: Велике промене на путевима и граничним прелазима!

Јавно предузеће „Путеви Србије” објавило је нове сервисне информације које доносе значајне промене у саобраћају широм земље. Од 24. до 28. новембра, на ауто-путу Е-75, од петље Бешка до петље Батајница, у оба смера, врше се радови на редовном одржавању. У току дана, претицајне саобраћајне траке биће затворене на дужини до 5 км.

У Темерину, због рехабилитације коловоза, саобраћај ће бити обустављен од 24. новембра у 12 сати до 20. децембра у 15 сати. Предложене су алтернативне руте преко Сирига и Новог Сада.

На ауто-путу Е-75, али између петље Пожаревац и Велике Плане, радови на рехабилитацији надвожњака трајаће до 15. децембра. Саобраћај се одвија возном и зауставном траком, док је претицајна трака затворена.

У месту Точилово, на путу Бродарево – Гостун, радови на санацији клизишта трајаће до краја године, са наизменичним пропуштањем возила. Такође, у Давидовцу и Грзи врше се радови на машинском пресвлачењу коловоза до 1. децембра.

На наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања, али на граничним прелазима Хоргош, Келебија, Батровци и Градина, постоје значајна задржавања за теретна возила.

ЈП „Путеви Србије” и редакција Лид медије, апелују на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину условима на путу, ради своје и безбедности других учесника у саобраћају.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Популарне вести