27. 02. 2024. (уторак)
НасловнаВојскаПодршка одбрани: Телеком Србија уводи специјалне пакете за припаднике Војске Србије

Подршка одбрани: Телеком Србија уводи специјалне пакете за припаднике Војске Србије

У знак подршке припадницима система одбране, компанија Телеком Србија увела је специјалне пакете услуга мобилне телефоније, који ће бити доступни по значајно нижим ценама. Потпредседник Владе Републике Србије и министар одбране Милош Вучевић и генерални директор Телекома Србије Владимир Лучић присуствовали су потписивању Протокола о сарадњи, који омогућава ове погодности.

Протокол, потписан у Великој ратној сали Старог Генералштаба, представља значајан корак у пружању подршке припадницима Министарства одбране и Војске Србије. Услуге мобилне телефоније Телекома Србије биће доступне по ценама и до четири пута нижим, у односу на стандардну понуду, што ће значајно унапредити комуникацију и повезаност припадника одбране.

Поводом потписивања Протокола, у знак захвалности и признања за рад, директор Телекома Србије уручио је, на поклон, мобилне телефоне најбољим припадницима Војске Србије, укључујући најбољег командира, инструктора обуке, медицинску сестру, спортисту, истраживача, као и добитнике награда за научни рад и најбољег кадета.

Ова иницијатива Телекома Србије је део ширег напора компаније да буде друштвено одговорна и да препозна значај рада припадника система одбране за добробит целе заједнице и државе. Припадници Министарства одбране и Војске Србије моћи ће да закључе нове корисничке уговоре на свим продајним местима Телекома Србије, уз службену легитимацију или оверену потврду о запослењу.

КОМЕНТАРИШИТЕ

Молимо вас унесите свој коментар!
Молимо вас унесите своје име

- Спонзорисано -

Популарне вести